Musik til brylluppet – hvad skal man vælge?

Musik til vielse, reception, middag og dans

Det siges at musikken er halvdelen af festen, så derfor er det også rigtigt vigtigt at gøre sig overvejelser omkring hvad man ønsker her. Skal der være levende musik til vielsen? Skal der være levende musik eller vil man have en playliste kørende under middagen? Vil man have et band eller en DJ til dansen? Hvad er der råd til og hvad skal prioriteres i budgettet?

Man kan ofte få rabat og dermed spare en del ved at booke musik det samme sted. 

Uanset løsning, så sørg altid for at få en skriftlig aftale/kontrakt på musikken til jeres bryllup.

Hvornår skal man booke musikken?

Der er ofte rigtig stor efterspørgsel på musik i sommerhalvåret, så skal du bruge musik til din bryllupsfest i perioden mellem april – september, er det altid en rigtig god ide at være hurtigt ude.

Mange af de rutinerede og mest efterspurgte musikere bliver ofte booket op til et helt år forinden. 

Som udgangspunkt, er det altid en god idé at være i god tid med booking, hvis man ønsker en specifik musiker, eller har valgt en populær dato (f.eks. 07-09-13, 05-10-15, 10-10-20, 22-10-22 eller datoer omkring ferier og helligdage) I 2013 var der f.eks. mange musikere der stod med mere end 10 forespørgsler på den heldige dato: 07-09-13, og ingen kunne spille alle 10 steder på samme dag.

Vinterbryllup

Typisk er det nemmere at finde en ledig musiker i vinterhalvåret og dermed kan man ofte med kort varsel finde en ledig musiker i denne periode. Overvej derfor om et vinterbryllup kunne være noget for jer, da der også ofte på grund af lavere efterspørgsel er gode penge at spare på hele festbudgettet.

Musik til vielse

Musik til bryllupsreception

Musik til bryllupsmiddag

Musik til dansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *