Økonomi og Budget

Der er mange poster på et bryllupsbudget, og af de vigtigste kan selvfølgelig nævnes: Stedet, maden, brudekjole, frisør/sminke til bruden, vielsesringe, musikken til vielse og fest, bryllupskage, transporten, fotografen – og skal der også være råd til en bryllupsrejse?

Prioriteret ønskeseddel for brylluppet

Start med at lave en prioriteret liste over de elementer I ønsker skal være med på jeres bryllupsdag og begynd allerede at undersøge hvilke muligheder der er. En simpel googlesøgning kan give rigtig mange gode inputs og prisindikationer.

Læs anmeldelser om virksomhederne/leverandørerne

En god tommelfingerregel er at læse de kundeanmeldelser på f.eks. Trustpilot og Google der ofte ligger tilgængelige for de fleste virksomheder.

Hvor mange gæster

Overvej også tidligt i processen hvor mange gæster der skal inviteres til brylluppet. Vil I holde et mindre bryllup for den nærmeste familie, eller skal det være en stor bryllupsfest for hele familien, de bedste venner, kolleger og naboer.

Et bryllupsbudget kan hurtigt nå skyhøje højder, hvis alle drømme skal gå i opfyldelse. Prisen afhænger i høj grad af hvor mange gæster der inviteres, da den største post på budgettet typisk er maden/restaurationen, og skal der også bookes overnatning til gæsterne kan det hurtigt løbe op. 

Indhent tilbud

Det er en god idé at indhente tilbud fra flere steder/leverandører, så I kan sammenligne både på priser og på kvalitet. Husk at pris og kvalitet ofte hænger sammen, så hvis I ønsker det bedste af det bedste, så koster det naturligvis også derefter.

Vær kreativ

Hvis budgettet er begrænset, og I bare gerne vil have det hele med, er det altid en god idé at finde sine kreative evner frem. Selv med et lille budget, er det muligt at skabe rammerne til den perfekte bryllupsfest, men det kan selvfølgelig kræve en del ekstra arbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *